Звернення від друзів Сашка Шаленного

Знову ми повертаємось до того самого. Ми всі пам’ятаємо, як ми плакали на похоронах, як ми бились в груди, що зробимо все для того, щоб вбивця сидів, як ми обіцяли у всьому допомагати матері. Але зараз виходить так, що всі забули, забили і заспокоїлись.

Ціною важких зусиль і значних матеріальних затрат, все таки, вдалось досягнути того, чого ми добивались. Суддя відправив справу на додаткове розслідування. З’явилась можливість провести нормальне слідство і притягнути до відповідальності справжнього вбивцю. Але перед нами все ще ряд матеріальних проблем. Ми заборгували адвокату 2 тис гривень + ще можливі затрати в процесі дорозслідування. Ця сума не така вже і велика, якщо активізуються всі, хто особисто чи не особисто знав Сашка. Всі ті, хто плакали на похоронах, приходили на 9 і 40 днів. Якщо кожен з нас буде допомагати, то все вийде.

Тому ми, друзі Сашка Шаленного закликаєм не бути байжужим і допомогти. 100, 50, 30, 10 грн,в кого які можливості. Зараз потрібна реальна допомога! Щоб потім, коли ми 29-го зберемся на річницю не було соромно подивитись його матері в очі.

 

Отже, є 2 можливості зробити грошовий внесок:

  1. Кожен робочий день з 17-00 до 20-00 в офісі ГО «Завжди Вірні» (туди, куди ви ходите за квитками і абонементами на футбол) буде стояти коробка, куди можна покласти гроші.
  2. Гроші можна перевести на картковий рахунок банку «Форум». Номер картки - 2625 3000 6360 63, отримувач - ШИЙКО РОСТИСЛАВ ОРЕСТОВИЧ.

 

Сподіваємось на ваше розуміння і небайдужість. Друзі Сашка Шаленного.

Коментарі відсутні