Зустріч з командою, 28 березня 2012 року

Після "феєричної" нічиєї з "грандом" українського футболу ПФК "Олександрія", над нашим улюбленим клубом нависла реальна можливість святкування 50-и річчя в першій лізі. Якщо дехто з гравців і хоче такого святкування ювілею, то нам такий розвиток подій зовсім не до вподоби, враховуючи, що більшість з гравців, які зараз грають в "Карпатах", у разі вильоту в Першу лігу, будуть сторонніми спостерігачами за таким "святкуванням" ювілею в інших містах з іншими командами.

Нам важко з трибун спостерігати за потугами команди знайти свою гру. Проте, ми вважаємо, що окрім тренерського штабу вина лежить, в першу чергу, на футболістах, адже неозброєним оком видно, що чимало епізодів деякі з них не дограють до кінця, не проявляють бійцівських якостей. Складається враження, що гравці наслухалися різноманітних "футбольних експертів", які в ЗМІ постійно стверджують, що "Карпати" з таким складом не можуть вилетіти, й увірували в те, що невідомо хто, а не вони самі, виправить ситуацію, яка склалася. Тому 28 березня було вирішено провести профілактичну бесіду з гравцями команди напередодні ранкового тренування.

Для того, щоб це все не виглядало буденно й не було черговим обміном фраз "Що сталося?", - "Стараємося, Працюємо, Не вилетимо, Будемо вигравати в кожному матчі", а також для створення ненапруженої обстановки був куплений живий баран.

Наголошуємо, що ми ніколи прилюдно не ображали гравців улюбленої команди, і не мали на меті робити це й 28 березня.

До тренувального поля приїхали представники всіх фанатських угрупувань, за вийнятком ГО"Завжди Вiрнi", хоча їм було відомо про бажання поспілкуватися з командою. Загалом було приблизно 40 представників фанатів. Приїзд до тренувального поля був прийнятий надто неадекватно охороною почесного президента, з якою почалися словесні суперечки. Були звинувачення нас у продажності Донецьку (???) й у спробі очорнити ім’я клубу, й в тому що ми - невідомо хто, а також - погрози викликати "Беркут".

Перед початком тренування до фанів підійшов в.о. гол. тренера Ю. Дячук-Ставицький та повідомив, що питання потрібно було ставити попереднім тренерам, а їм потрібно дати спокійно потренуватись.

Під час тренування охорона почесного президента вимагала покинути дорогу біля тренувальної бази, запевняючи, що команда ЗВИКЛА ГРАТИ в ТИШІ, й одночасно пропонувала їхати в Київ (щоб там тихо сидіти й не заважати команді грати?). Лише після довгого діалогу було запропоновано в кінці тренування організувати коротку зустріч команди та кількох "ультраc". Але, оскільки кожен з присутніх хотів особисто глянути у вічі гравцям та донести до них свою позицію, на це фани не погодились.

В процесі очікування завершення тренування ставало зрозуміло, що поспілкуватись з гравцями таки не вдасться. Тому фани звільнили від пут тварину ("підсилення команди") та відпустили її намотувати кола навколо полів. В кінці-кінців, перед завершенням тренування, працівники бази забрали тварину у невідомому напрямку.

Після завершення тренування дехто з гравців не хотів спілкуватися з фанатами, як то капітан Тлумак А. (сідаючи в машину без слова на запитання "Це все?", він відповів "А ви вважаєте це нормальним?"), а декого не пускала охорона словами "Сідай в машину".

Охорона не дала довести нашу позицію у вузькому колі, тому ми змушені "винести сміття з хати", щоб нас почули.

Ми ще раз наголошуємо, що фанати ФК "Карпати" були, є і будуть незалежними. Ми ніколи не танцюватимемо під чужі мелодії, і, якщо виникне потреба, то організовуватимемо не такі протести, які "дозволено організовувати керівництвом", а такі, які, на нашу думку, принесуть користь.

А також хотіли би спитати Тлумака А.:

  1. Він вважає нормальним місце команди в турнірній таблиці?
  2. Він вважає, що фанати повинні закрити очі й радіти з поразок й хлопати в долоні, як дехто робив після матчу з ПФК "Олександрія"?

Якщо хтось з гравців сприйняв це як образу і його зачепив приведений баран - то у нього або відсутнє почуття гумору, або "шапка на злодієві горить".

Від 02.Apr.2012

Зеньо

Вони не варті наших зелено-білих кольорів.

Від 31.Mar.2012

Alkash

А Гладік що не входить в Бандерштадт?

------------------------------------
Фраза дня..... :)

Від 31.Mar.2012

Антон

З бараном добра ідея...скільки можна терпіти цю бездарність на полi

Від 30.Mar.2012

В Бандерштат Ультрас - ні.

Від 30.Mar.2012

Witamin

А Гладік що не входить в Бандерштадт?