Зоря Луганськ - Карпати Львів. 21 тур, сезон 2011/2012. 03 березня 2012

Цілих три місяці ми чекали на цей день. Ось нарешті фанати почали потрохи стягуватися до вокзалу, щоб вирушити в інший кінець нашої країни.

Перший весняний виїзд зібрав рекордну аудиторію як для такої далекої мандрівки. Більш ніж 120 вірних фанів зголосилися подолати майже 1,5 тисячі кілометрів, і звісно сподівалися перемоги від своїх улюбленців.

Судячи з постійного патрулювання вагонами загону міліції з собакою, 28 годин дороги минали весело. Були і ріки пива, і зірвані стоп-крани посеред ночі, і цілі загони міліції, які зустрічали наш потяг на кожній станції. На щастя, все обійшлося без особливих пригод і в четвертій ранку ми прибуваємо в Луганськ. Нас відразу зустрічає міліція і луганські друзі. Після нетривалої розмови з правоохоронцями, в якій львівські фани запевненили, що проблем від них чекати не варто, нам була дана дорога на всі чотири сторони.

Луганчани нас відразу завели у свого роду арт-кафе, яке працює цілодобово, і де саме в цей час ( близько п’ятої ранку) демонстрували фільм «Зелена Миля» . Розмістившись столиками і на диванах львів’яни продовжували «набирати градусу», твердо вирішивши, що зостануться тут аж до початку футболу.

Варто сказати кілька слів про луганську міліцію. Правоохоронці не тільки весь час охороняли двома патрульними машинами наше місце дислокації, але і самі запропонували підігнати прямо під клуб три автобуси, які відвезуть вболівальників на стадіон, а після матчу - на вокзал. Небачений комфорт навіть для Європи.

На стадіоні Авангард були найнеприємніші півтори години подорожі. Команда безвольно і по всім статтям програла 1-5. «Це просто ганьба» - сказав Володимир Шаран. Сподіваюся, їм справді соромно.

Дорогою назад львів’яни розділилися на дві групи: частина вирушила прямо додому, інші вирішили відвідати ще матч Динамо - Арсенал на Олімпійському. Після повних трьох днів подорожі – ми нарешті вдома. Звісно, багато кого з нас наступного дня чекали підколювання і насмішки на роботі чи на парах через результат матчу, але думаю жоден з нас не пошкодував про цей виїзд. Це футбол і буває різне. Можливо, в матчах, що залишилися, команда ще зможе віднайти свою гру. Надія є ще і на кубок. Так що ще повоюємо, весна щойно почалась!

Автор звіту: Andy

Коментарі відсутні