Збір коштів на лікування друга та побратима

Прохання для всіх, хто вже почав читати це повідомлення, все-таки дочитати його до кінця і хоч на секунду задуматися над його серйозністю.

Проблема, яка описана далі, стосується кожного з нас і , коли ми всі разом її вирішимо, тоді кожен з гордістю зможе сказати "Ми львів’яни - ми найсильніші".

Дуже сильно хворий один з наших друзів "Рижий" (саме за таким прізвиськом його знає більшість людей на секторі), якщо бути точнішим, то в нього рак. Дехто його знає по тому, що він був активним учасником фанатського угрупування Lviv City Firm, дехто по тому, що він активно підтримував команду на виїздних і домашніх матчах, дехто стояв з ним в першій лінії, дехто тренувався разом з ним на регбі, дехто стояв з ним в спарингу на тайському боксі, дехто просто гуляє з ним, дехто його близький друг, але кожен з нас повинен йому допомогти зараз, щоб він знову міг продовжувати тішитись перемогами нашої команди і всім вище перерахованим.

Для того, щоб зробити йому операцію потрібна сума в 100 000 грн. Звичайно, що кожен з нас скаже, що це нереальна сума і ніколи ми її не зберемо, але це елементарно, і ми думаємо кожен докладеться до цього.

На зборі лідерів всіх львівських фанатських угрупувань було вирішено, як ми це разом зробимо, і ми думаємо після прочитаного кожен зрозуміє, що потрібну суму ми зберемо за два три дні.

1) На матчах із Сент-Патрікс Атлетікс та Ворсклою на вишці буде скринька, в яку кожен з нас зможе внести суму, котру він вважає за потрібну.

2) ГО "Завжди вірні" плануємо серйозну розмову з керівництвом і власником клубу, в якій будемо просити про їх допомогу.

3) Думаємо, що футболісти теж зрозуміють серйозність питання, а ціною є не мало не багато,а саме життя людини.

4) Є певні кошти, які ГО "Завжди вірні" виділяє на організацію перфоменсів на матчі. Усі ці кошти однозначно та в повній сумі підуть на лікування нашого друга.

5) Створений рахунок в "ПриватБанку" 4405 8858 1087 0649, на який кожен з нас може закинути будь-яку суму грошей від 5 грн. і більше . З приводу цього зразу розпишемо вам детальніше, щоб всі розуміли, що це елементарно і потребує від вас всього лиш дві хвилини часу, а не простоювання у довгих чергах у банку.

Ви заходите в будь-яке відділення "ПриватБанку" там знаходите автомат, через який можна поповнювати кредитки або рахунок на телефоні і вводите дванадцятизначний номер 4405 8858 1087 0649, перевіряєте прізвище (має бути написано ХОМИЦЬКИЙ ОЛЕГ), вводите суму грошей, на яку б ви хотіли допомогти, і натискаєте "Сплатити".

6) Вся сума з квитків на прем'єрі фільму "Останній Аргумент" піде на лікування "Рижого".

Сподіваюсь, що ніхто не засумнівається в нашій чесності і реальності наших почуттів та бажанні допомогти нашому і вашому другові. Кожного дня на сторінці Вконтакті (Тарас Гладіатор) буде в коментарях до цього повідомлення оголошуватися сума зібраних грошей. Ми, як ніколи, віримо зараз в силу нашого фан.руху, і готовність кожного стояти до кінця за свого друга чи то на "махачі", чи на стадіоні в протистоянні з міліцією, чи в такій ситуації, як зараз склалася!

Рекламу про нашу благодійну акцію буде розміщено на каналах і на багатьох сайтах.

Для простого прикладу оголосимо звичайну статистику, після якої кожен зрозуміє, що місія , котру ми ставимо перед собою є елементарною, і вже до кінця тижня ми будемо кожен розуміти, що разом ми - сила і виконали її елементарно. Щоб зібрати нам потрібну суму треба елементарно просто комусь не викурити однієї пачки цигарок (яка і так йому шкодить), а комусь не випити енергетик. У групі вконтакті "FCKL| Карпати Львів" є 60 тисяч людей (!вдумайтесь!), якщо хоча б одна шоста частина переведе на цей рахунок по 10 грн., ми зразу ж зберемо потрібну нам суму, не говорячи вже про більші суми, які люди можуть переводити на цей рахунок і допомогу футбольного клубу!

Дякуємо всім за розуміння і сподіваємося на адекватну оцінку ситуації з боку кожного з нас.
Не забувайте "Хто ми?!"

zavzhdy-virni.com.ua

Коментарі відсутні