Карпати Львів - Сент-Патрікс Дублін. 3 кваліфай-раунд Ліги Європи, сезон 2011 / 2012. 28 липня 2012

Звіт про перший матч в цьогорічних єврокубках буде трошки нестандартним, бо те, шо відбувалось на трибунах сьогодні – то шось надзвичайне.

В першому таймі все по класиці: підтримка розпочинається вже за годину до матчу, модулі на вихід команд, купа розтяжок і прапорів і надзвичайний звук.

Але найголовніше почалось десь в середині другого тайму. Почали розкидати по сектору касові стрічки. Запланували викидати їх у випадку другого голу. Тут в когось не витримують нерви і одна стрічка розмотаною летить за межі сектора. Спрацьовує синдром передчасної еякуляції і ше близько сотні стрічок летять на бігові доріжки. Після цього розпочався тотальний глум. Кілька фанатів пов’язують собі стрічки на чоло з зарядами "Рембо! Рембо!" і слідуючи їхньому прикладу вся трибуна переходить в "режим рембо". Далі пекло продовжується: хтось підпалює стрічки, когось замотують мумією і передають по сектору на руках, один з фанатів, замотаний в стрічки перестрибує через паркан на бігові, де його дружелюбно приймають стюарди. Тим часом команда забиває вдруге і більше півтисячі касових стрічок вилітають з сектора. Заряди нон-стоп і неймовірна шиза продовжується до кінця матчу. А після закінчення гри команда підходить до фанатської трибуни і разом з фанатами гравці виконують заряд "Дале Кавезе".

Загалом можна сказати тільки одне. Без перебільшення надзвичайний емоційний рівень підтримки на стадіоні. Неймовірний і дуже гучний звук, кузьма приєднується до зарядів, купа розтягів і прапорів. "Всьо на уравні, пацани".

PS. Гостей - близько 30 напівкузьмічів, кілька разів спробували зарядити і змирились з тою марною справою. Привезли кілька баннерів.

Від 04.Aug.2011

Погань

Мустафа, а по *балу йому разок слабо?

Від 29.Jul.2011

мустафа

Обов*язково потрібно у таких випадках. як зі стрічками мати мегафон! сказали б шо і до чого. то б такого не сталось! зверху практично не було чути шо казав Гладік!

а ше коло мене якийсь мужик стояв. зловив 3 стрічки і кидав по черзі. йому кажу не кидай. а він каже добре і далі за своє.

Від 29.Jul.2011

Ім'я

ірландців було 24 штуки.
автору респект за афоризми та метафори у звіті :D