Карпати Львів - чорноморець одеса. 02-й тур, сезон 2011 / 2012. 17 липня 2011

Вже від дня жеребкування календаря чемпіонату 2011/2012 львівяни чекали зустрічі з найзапеклішим ворогом. В останній тиждень проглядалось безліч варіантів зустрічі з одеситами, але чим менше часу залишалось до матчдею, тим примарнішими ставали шанси побачити гостей. В день матчу в місті було помічено аж двох одеських дівчат, кажуть десь ще двоє було. На гостьовий їх не впустили "з міркувань безпеки". Один з львівських фанатів навіть подарував квіти загальновідомій одеситці - Йожику. Так би мовити, за сміливість і за те що з року в рік приїжджає до Львова.

Тепер про домашню трибуну. 15, 16, а також частково 14 і 17 сектори заповнились вже за годину до матчу та почали налаштовувати команду на перемогу вже на передматчевому тренуванні. На вихід команд було продемонстровано велике полотно на 4 сектори з зображенням гербу клубу і бажаних трофеїв. Полотно вражало своїми розмірами, але трохи не вистарчало якості - занадто багато білого місця надало йому незавершеного вигляду.

Другим помітним перфом на цьому матчі стали прапори і розтяги. За літо львівська молодь добряче підтягнула цей елемент супорту. Розтягів було реально багато і на будь-які теми. Також до цього матчу було надруковано баннер з співчуттям з приводу смерті київського фаната Зони. В 2 таймі над секторами розтягнули текстовку "Свободу Павличенкам".

Звучали сектори цього дня теж чудово. Тож загалом все було на високому рівні. І на завершення хочеться сказати: Побачимось...

Від 27.Jul.2011

Ім'я

Збір коштів на лікування друга та побратима ! ! ! http://zavzhdy-virni.com.ua/news/zbir_koshtiv_na_likuvannja_druga_ta_pobratyma/2011-07-27-6

Від 26.Jul.2011

народ на виїзда катає

Від 25.Jul.2011

хосе

народ ви де? ауу

Від 24.Jul.2011

хосе

А в одесі живуть одні жиди....