Карпати Львів - Шахтар Донецьк. 21 тур, сезон 2010/2011. 13 березня 2011

І так Карпати vs Шахтар…
… та ще й перший матч цього року! Отже, як не крути, а мало бути щось цікаве.

Зелено-білі леви міжсезоння провели з користю. Старші накружили грошей на пару нових прапорів і кілька банерів. Меньші левенята взимку малювали розтяжки. Апупєєм апофеозу став новий двадцятиметровий лицевик «ЛЬВІВСЬКІ КАРПАТИ», а буквально напередодні матчу ще одна група активу закінчила графіті на стіні під секторами. (Після встановлення кованої огорожі внизу фан-секторів, вішати банери на нижній ярус стало дуже напряжно, тому поки що вирішили зробити отак.). Вивісили також чорний банер «Солідарність», що був зроблений одним зі львів'ян.

Та найбільше переживали як завжди за стартове шоу. Адже на 15, 16 секторах зараз знову практично немає стільців, тому розкласти модулі перед грою по рядах – для нас не варіант. Тільки жорсткий контроль і дисципліна :).

В момент виходу команд з тунелю чіткість підйому модулів перевершує всі сподівання (кроти, які були на гостьовому, не дадуть збрехати). Сектори перетворюються на червоно-чорний прапор з пустим прямокутником всередині, в якому розгортається полотно з зображенням Степана Бандери. Все точно, як в аптеці, і поки хлопці на секторі думали-гадали, як же ж воно виглядає збоку – решта стадіону милувалася яскравою картинкою.

Стартовий свисток – погнали! Перший же заряд – перекличка по стадіону «С.У – Г.С» . Хвилині мабуть на десятій піднімається текстовуха «футбол без пива – це здоров’я», яка похвально сприймається мужичками на центральних трибунах, які за годину до гри без сумніву роздушили півлітри оковитої в парку під стадіоном :).

Загалом же атмосфера на «Україні» була якась святкова.

Як завжди добре виходили переклички і стрибки всім стадіоном під «Хто не скаче той азаров москаль».

Сапорт на секторі дуже непоганий, і це при тому що споукмени працювали навіть без мегафону, хоча давно вже потрібно ставити колонки.

До речі на 15 секторі гордо стояла невелика група хохлів на біло-синіх розах (чоловік шість мабуть). Честь і повага хлопакам, за те що приїхали і фанатіли з левами на всі 100%. Сподіваюсь вони не пошкодували, що пожертвували матчем рідної команди.

Продовж гри не раз піднімалися розтяги і прапори, з-поміж яких всім запам’ятався новий триметровий ч/б прапор із зображенням Провідника. Аби ні в кого не склалося враження, що у Львові почалась бандероманія – відразу скажемо, що буквально найближчим часом буде запрезентований такий же стяг, із зображенням Романа Шухевича, так що жодних перегинів :)

Після забитого Карпатами голу – як завжди трохи вогню, трохи диму і одна петарда…

Щодо гостей – то їх приїхало десь до сотні. Мали при собі десяток банерочків, як могли – підтримували свій клуб. Для такої кількості і якості – то нормально.

Автор звіту: Galician

Від 16.Mar.2011

Ім'я

дякую за відповідь..

Від 16.Mar.2011

Admin

Звіти пишуть наші люди і першочергово статті публікуються тут, а вже потім їх виставляють на ультрас.орг

Від 16.Mar.2011

.........

я вот тіки не можу зрозуміти....чи то з вашого сайту завжди Ультрас . орг тиряє інфу..чи ви в них....?

Від 16.Mar.2011

Хаос

Хохол, і тобі привіт! )
Дякуємо! Ви там давайте з Манчестера чвертьфіналістом ЛЄ повертайтесь! :)

Від 16.Mar.2011

Хохол

Привіт друзям зі Львова! Класно ви мешканців підземелля...)) З такою грою і харьків можна легко обходити.

Від 15.Mar.2011

Хаос

Ну так, Ультра, я ж зацитував гімн, а не писав щось від себе ))) Це вже претензії до авторів слів )
"Неважно", так ніхто і не гризеться :) я доводжу свою правоту :)

Від 14.Mar.2011

Ультра

Хаос, та не сприймаю я в штики) з чого ти взяв ..?
скажу тільки на рахунок гімну. У фанатському варіанті співається "літають рози у всі боки". Роза -це сленгове слово(з фанатського жаргону),а не русизм. А от слово "шарф" - це русизм. Тому офіційний варіант гімну ,як на мене, помилковий ..
Ну то так, до слова ..

Від 14.Mar.2011

Неважно

Народ скільки можна гризтись між собою??? Якшо шось хочете зробити для того шоб витягнути сєктар на уравєнь то ваша гризанина точно ні до чого не приведе...

Від 14.Mar.2011

Хаос

перепрошую, там не "прислівників", а "часток" мало бути :) дещо захопився)

Від 14.Mar.2011

Хаос

омг...як люди все сприймають у штики ))
Думаю є різниця, що написати комент у розмовному стилі, а що писати звіт "біг-пес-через-овес".
Ультра, вибач, але я написав перший комент задля гідного грамотного і європейського вигляду нашого сайту! Аби поменше було грамар-назі. А не для того аби повийоЖуватись! Якщо адмін(-и) має(-ють) бажання, то можуть відредагувати мій пост де сказано про їхні промахи, або взагалі потерти його цілком ) Мені це не суттєво)
Якщо тебе аж так зачепили мої спостереження до звіту і зокрема слово "шарф", то чому у словах нашого гімну воно є? Чи ти зараз настільки хочеш мене обламати, що готовий стверджувати,що у нас не україномовний гімн клубу? ))))
п.с. і коли хочеш когось обламати, то сам хоч на тих же ж помилках не "пались" )
Я не хочу зараз звертати увагу тобі на елементарну пунктуацію, на написання прислівників і т.д. Я ,на відміну від декого, не звертаю увагу юзерам на помилки у повідомленнях розмовного стилю.
Думаю проблему вичерпано ) Чи ні?

Від 14.Mar.2011

Ультра

Хаос, ну раз ти вже такий обізнаний, то тоді вже такого слова як "шарф" наче б то нема в українській мові.
За колонки не переживай. Не все зразу ..

Від 14.Mar.2011

Хаос

Хлопаки, потріть опечатки і недоліки :) .Другий абзац з кінця: "буквально найблищим часом" - найближчим.
"«Хто не скаче той азаров москаль»." - Посміхнуло :)
"давно вже потрібно ставити колонки." - Давайте не говорити ,а робити. Як на мене для цього зараз нічого не робиться. Чи я помиляюсь?

Загалом звіт класний ! :)
Шарфи літають у всі боки, "Карпати" знов перемогли!!!)