Західноукраїнське дербі в стилі "Ей, г*ндони чого вас так мало!"

„Руки брудні, срака в глині, хлопці звідки ви ? - З Волині !!!”. І так довгоочікуване західноукраїнське дербі, а так як, воно єдине в даному чемпіонаті і „зелені леви” не перемагали волиняк 15 років, то матч з нетерпінням чекали у Львові. Хочеться заглянути спочатку на день назад,а саме на матч дублюючих складів. Тут ситуація виглядала наступним чином після 0-1 на початку гри „зелені леви” спромоглися накидати волинякам 8 мячів і перемогти з рахунком 8-1 і вже цим спортити настрій гостям. В цей день також декілька „завжди вірних” побували на базі команди і переконались, що настрій бойовий в гравців, один з яких навіть пообіцяв : „якшо вийду завтра, то захуярю!”(с)

Match day. Всі спроби знайти волиняк залишилися марними і тому „завжди вірні” вирішили паплюжити опонентів весь матч, а репертуар у „левів” був хоч збірку пиши. Перед грою, коли вивішували банера, капітан команди Андрій Тлумак підійшов і попросив підтримати Батісту або принаймі не освистувати його, але тут і так все було ясно наперед, паплюжити сьогодні будуть не гравця, а гостей. Стадіо практично порожній, пов'язано це напевно із робочим днем, бо іншої причини не бачу, тому кожен заряд пронизував волиняку напевно наскрізь. На матч був підготовлений банер „Ми горді за вас” в честь історичної перемоги над Галатасараєм. З перших хвилин матчу після традиційного гімну і переклички починається власне нон-стоп : „ А Волинь гамно, а Волинь гамно ... ”, після чого все підкріплюється перекличкою :

„ Ей гандони, чого вас так мало?”

... волиняки подумали і :

”Підераси нас тут хватає”,

понеслась дальше:

„Ей гандони, для чого хватає?”

, вони:

„Нас хватає для перемоги!”

, відповідь левів:

”Вас хватає бульбу копати!!!”

і тут тишина, волиняки почали заряджати свої теми і підтримувати команду, на шо отримали в стилі „на їж, бля”:

”Ей гандони ми вас загнали!”

, а потім ще леви добавили:

”Двадцять на двадцять до вісімнадцять!”

після чого безперервне : „Ми рознесем ваш Луцьк, Ми рознесем ваш Луцьк”.

 

В перерві матчу до нас підійшов наш главний по безпеці на секторі імя і по-батькові не буду називати (і так відоме в народі) і попросив вже так жорстко не принижувати суперника. Хоча підкреслив, що всьо на уравне!

На початку другого тайму зосередили увагу безпосередньо напідтримці улюбленої команди, а паплюження гостей залишили на кінець гри. Відшизіли „чудову гру, зелену руту, dave calvese” і з заряду „Волиняку нагіляку!” все почалося спочатку. Під час того всього, Зеньов просто добиває волиняк своїм голом і улюблена команда веде 1-0, сектор ще голосніше під вибухи петард починає рвати заряд „А Волинь гамно”. Під кінець гри заряди в стиліпереклички: „ Ми чекаєм вас за містом! ” і „Ще живим ніхто не вертався!”.

Після фінального свистка і традиційних танців із улюбленою командою, привітали також Олега Кононова із виконаною задачею на сезон (наразі це вихід в груповий етап ЛЄ), і ще довгий час, поки не опорожнів повністю гостьовий сектор „ вітали ультрас волині ”, доречі також була спроба шедвелу після матчу, но вчасна реакція Беркута стала на заваді прориву місцевої школоти на сектор опонента. Одним словом – веселе було дербі, но ще веселіше воно буде в Луцьку.

Після гри всі форуми гудять кузьмою про те, що так не робиться і критика збоку місцевої „інтернет-інтелігенції” на львівських ультра - які вони погані і як можна свого сусіда так принижувати. Сміх та й годі, як то кажуть: „Баба з воза - коням легше!” А в Луцьку в той час вже готують шаріки від підшипників, щоб відімститися за порцію бруду, яку вони отримали в Бандерштаті. Кузьма вона на то і є кузьма, а вот уважаємий человек Кварцяний сказав все як воно є про „завжди вірних” на прес-конференції: „ Тут організовані уболівальники. Вони патріоти. Бачили ж як вони уболівали в Туреччині. У них є щирість. Відчувається старий львівський патріотизм. Є національне коріння, яке тут ще не вимерли.” Одним словом, всьо на уравне!!!

І на останок „До зустрічі в Луцьку”...

Автор звіту: Брілок

Коментарі відсутні