Карпати Львів - Aрсенал Київ, 8 серпня 2010, Прем'єр-ліга 2010/2011, 5 тур

Сезон відпусток продовжується... Завдяки цьому фан-трибуна львівського стадіону знову збирає неповні 2 сектори. Саме тому перед самим початком поєдинку відміняється основне шоу, яке було заплановано на гру.

З початку матчу дається взнаки відсутність штатного барабанщика, але команда забиває гол вже на 4 хвилині і сектор вибухає емоціями. Непогана шиза, не зважаючи на спеку, продовжується до кінця першого тайму, до моменту коли Карпати пропускають. В другому таймі, вже за традицією нон-стопом трибуна співає Dale Cavese, Червону Руту і ше кілька пісень, але все це досить мляво, зважаючи на ліниву гру улюбленої команди. Мабуть більшість вже змирилась з нічийним рахунком і з сумом додивлялась гру, коли Карпати забили переможний гол. Сектор знову заводить Dale Cavese, вибухають петарди, після свистка команда в повному складі, разом з запасними підбігає до сектора, підхоплює заряд і танцює, святкуючи перемогу.

Також варто відзначити, що львів'яни, як завжди, запроваджують якісь ультра-новації. Після першого в Україні баннера-"ребуса" в останньому матчі минулого сезону з Кривбасом, на цьому матчі було продемонстровано першу в Україні текстовку-загадку, яку не було продемонстровано через банальну відсутність фанатів гостей.

Коментарі відсутні