Карпати Львів - КР Рейк’явік. 2 кваліфікаційний раунд Ліги Європи, матч-відповідь

Львів'яни рахували дні і години до першого домашнього матчу у Лізі Європи. Очікували небувалого ажіотажу, діставали квитки всіма можливими способами. Та не так сталось, як гадалось, неймовірна спека, сезон відпусток і рахунок 0-3 у першому матчі зробили свій внесок. 15 та 16 сектори були заповнені під зав'язку, а решта стадіону заледве наполовину.

В зв'язку з цією обставиною не вдалося масштабне модульне шоу на 6 секторів. Але помилки було враховано і наступного разу має бути значно краще. Також до матчу було приготовано близько 20 нових прапорів і стандартний набір баннерів.

Незважаючи на спеку і мляву гру відверто слабкої ісландської команди та дублюючого складу львівських Карпат, голосова підтримка при наполовину заповненому стадіоні була просто чудовою. Вже на 2 хвилині матчу після голу сектор просто вибухнув. Ну і сітка. Величезна дев'ятиметрова сітка перед фан-трибуно. "Це Італія, пацани!" Фішкою ж всього матчу став 32-хвилинний(!) нон-стоп який супроводжувався "вертольотами" та прапорами.

Гостей з Ісландії на стадіоні помічено не було.

Таким чином вперше в своїй історії львівські Карпати пройшли свого суперника в кваліфікаційному раунді в єврокубках і на наступному тижні чекаємо нових звершень від львів'ян.

Коментарі відсутні